Gör om gör RÄTT!

Ja som sagt va förbi Umeå Billack idag vid 07:00 och lämnade bilen, eftersom dom skulle titta på vad de var jag gnällde över. Sen kom jag på att jag ska ringa å gnälla lite mera så jag slår dom en signal vid halv 10 typ, då har dom fortfarande inte titta på bilen hur den ser ut. Men jag påpekar då för dom att färgen inte alls stämmer med tanke på bilen originalfärg, att man ser en gigantisk stor skillnad jämte mot framskärmen och bakspoilern.

Han sa att de är nog inte så stor skillnad som du säger men han skulle återkomma när han tittat på bilen.

Kl 13:05 Ringer telefonen, då är de Umeå Billack som meddelat att dom vill göra om lite granna på bilen och jag kommer inte få den förens tidigast Tisdag eftermiddag eller Onsdag. King tänkte jag, nu har dom chansen att visa att dom kan gör RÄTT(?)

Så jag ringer Motorcentralen för att meddela detta, så kan jag ju inte säga direkt att jag blir väl bemött!
När jag berättar att Umeå Billack har tagit in bilen och att jag kommer att behöva en lånebil så får jag mer eller mindre en utskällning över att jag har hängt ut dom på internet!
Haha! de är ju inte så konstigt att man hänger ut sådant man är missnöjd med eller hur är de dära ? Hade jag varit nöjd med bilen hade de aldrig hänt!

Men tillbaka till allt igen: När jag sedan förklarade att jag hade varit i kontakt med mitt försäkringsbolag och pratat med någon "Lack Specialist" om mitt problem med att lacken inte är i samma färg och ton som original lacken borde vara så, och att denna herre höll med mig om att bilen ska ju Levereras tillbaka i originalfärg så att kunden blir nöjd, då ville han genast ha numret till han som jag hade pratat med.
så jag bad om att få ut protokoll pappret som säger att de får finnas en viss nyansskillnad mellan den nya lacken och original som dom säger sig ha. Så skulle vi göra ett byte, de blir bara bra!

Som sagt eftersom att jag har "hängt ut" dom på internet så kommer jag inte att få någon lånebil ifrån dom.
Så dom tycker jag kan vända mig någon annan stans.

Jag säger som Försäkringsbolaget; Ja bara att räkna ner nu då, snart kan du byta verkstad!

Kommentarer
Postat av: Jessie James

Bra skrivet!

2010-07-05 @ 20:00:37
URL: http://strawberrydreams.webblogg.se/
Postat av: Hea

Bra du står på dig!

2010-07-05 @ 20:20:58
URL: http://www.metrobloggen.se/hea
Postat av: Lizzy

Du ska stå på dig, PÅPEKA ALLT!

2010-07-06 @ 00:27:18
URL: http://betsky.blogg.se/
Postat av: P

Åh Motorcentralen. Kära underbara Motorcentralen. När vi bodde i Umeå vände även vi oss till dem med många krångliga turer som konsekvens. De håller orimligt låg kvalitet på sin service och jag kan bara gratulera till att du snart kan säga tack och hej till dem.

2010-07-07 @ 12:35:37
URL: http://pams.bloggspace.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0